Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının rahatlıkla açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları olarak da bilindik müstacel çıkış kapılarının ne malzemeden strüktürlması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri kamu belli başlı standartlar gözetilerek binalmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir keyfiyet simultane insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu kucakin emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları yangın kapısı incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page